Gratis verzending vanaf €50,-

PRIVACY & COOKIEBELEID

Privacy

Wanneer je een bestelling plaatst bij By Her Home Decoration, wil je natuurlijk dat je gegevens privé blijven. Dat begrijp ik natuurlijk heel goed. Ik doe er alles aan om deze gegevens zorgvuldig te verwerken en beveiligen.

IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS

By Her Home Decoration

Piet Kramerzoom 5

2662 GP Bergschenhoek

Shop@byher.nl

0646226428

WELKE GEGEVENS LAAT IK ACHTER?

Als je een bestelling plaatst, is er sprake van een overeenkomst. Wij vragen je hierbij om de volgende gegevens:

  • Je naam
  • (Factuur) adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Je betaalgegevens

Wij gebruiken deze gegevens bij de afhandeling van de door jou geplaatste bestelling, het verlenen van service, persoonsgebonden marketingacties en het uitvoeren van verkoopanalyses. Later genoemd in dit statement. De door jou ingevulde gegevens worden beschermd middels de Secure Socket Layer (SSL) technologie. Met deze technologie worden jouw gegevens onleesbaar voor derden. Tip! Door het slotje in je webbrowser of door de ‘s ‘achter http kun je deze technologie herkennen. 

ONDER WELKE GRONDSLAGEN EN VOOR WELKE DOELEINDEN WORDEN DEZE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELD?

Bij de uitvoering van onze overeenkomst:

  • Bij bestellen.
  • Bij bezorgen.
  • Bij retourneren.
  • Om je te kunnen e-mailen/aanschrijven indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst.
  • Bij contact met mij via shop@byher.nl.

Enkel bij jouw toestemming, worden jouw gegevens gebruikt voor: 

  • Voor het aanmaken/registreren van een By Her Home Decoration-account.
  • Om jou van informatie te voorzien in mijn By Her Home Decoration-account.
  • Voor verzending van onze nieuwsbrieven, mailingen en andere reclame-uitingen via e-mail, post.
  • Voor reclame-uitingen via social media of advertising (bij acceptatie van de marketing-cookies).
  • Het onthouden van jouw voorkeuren om je van passend advies kunnen voorzien, middels je IP adres.
  • Om onze dienstverlening te kunnen verbeteren.
  • Om je te informeren over wijzigingen in wetgeving en dienstverlening.

Wettelijke verplichting

  • Indien By Her Home Decoration hiertoe wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden.
  • In verband met wettelijke bewaarplichten.

BEWAARTERMIJN

Wij zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Voor zover er een administratieve- en/of wettelijk bewaarplicht geldt zullen wij jouw gegevens gedurende die termijn bewaren.

COMMUNICATIE

Vragen mag altijd

Wanneer je By Her Home Decoration een mail of ander bericht stuurt, worden deze opgenomen in ons e-mailarchief en conform de wettelijke bewaarplicht opgeslagen. Soms vragen wij naar jouw persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maak het mogelijk om hiermee jouw vraag te beantwoorden en eventuele bijkomende processen uit te voeren.

Blijf op de hoogte

Naast de informatie die op onze website vermeld staat, kunnen wij jou als klant via drie kanalen op de hoogte brengen van nieuwe items/collecties, aanbiedingen, acties of andere informatie. Deze drie kanalen zijn als volgt: per mail, per social media of per post. Zonder jouw toestemming word je niet per post of per mail op de hoogte gebracht. 

Nieuwsgierig? 

Voor de klanten die graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe items, aanbiedingen, acties en/of andere informatie, bieden wij een nieuwsbrief aan. Iedere nieuwsbrief is voorzien van een link waarbij je jezelf kunt afmelden. Zonder jouw toestemming ontvang je geen nieuwsbrieven vanuit By Her Home Decoration.

Voor klanten die graag op de hoogte zijn van hun bestelling en sneller door het bestelproces heen willen komen, bieden wij een ‘mijn account’ omgeving waar jouw gegevens worden opgeslagen. Zonder jouw toestemming worden jouw gegevens niet opgeslagen in de mijn account omgeving.

DELEN VAN GEGEVENS

By Her Home Decoration verkoopt jouw gegevens niet aan derden. We delen jouw gegevens uitsluitend indien dit nodig is voor:

  • De uitvoering van onze overeenkomst met jou als klant.
  • Jouw shopervaring te verbeteren.
  • Een nieuwsbrief te versturen (uitsluitend indien je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief)
  • Om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

Wij maken gebruik van een derde partij voor: logistieke partners, marketing dienstverlening, betaalpartners of IT-dienstverleners. Wij hebben strikte afspraken met hen om ook hier de privacy regels te waarborgen. Indien wij persoonsgegevens delen met derden gaat hier altijd een verwerkersovereenkomst aan vooraf. Hierbij houden wij rekening met een passend niveau van beveiliging, waarin  vertrouwelijkheid van jouw gegevens gewaarborgd worden.

INZIEN, AANPASSEN, VERWIJDEREN

Mocht je vragen of twijfels hebben rondom jouw persoonsgegevens heb je altijd het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van jou in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen en voor welk doel. Wanneer je meent dat die persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kun je ons verzoeken jouw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Je kunt ons hier uiteraard over bellen (0646226428) of mailen (shop@byher.nl).

INTREKKEN TOESTEMMING

Voor zover wij je gegevens hebben verzameld op grond van door jou verleende toestemming, heb je het recht om de door jou verleende toestemming in te trekken. Dit doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van jouw toestemming voor het moment van intrekking.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

By Her Home Decoration neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende (beveiligings‑)maatregelen, zowel organisatorisch als technisch, om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van- en/of onbevoegde/ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens tegen te gaan. Hierbij moet je denken aan: toegangsbeveiliging, wachtwoordbeleid, versleuteling d.m.v. SSL-certificaat, dataminimalisatie, etc. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, dan wel er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op. Ik help jou natuurlijk graag, maar daarnaast heb je te alle tijden het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

DOORLINKEN

Dit privacy statement is niet van toepassing op andere websites, welke door backlinks aan shop.byher.nl zijn gekoppeld. Wij kunnen geen garantie geven dat andere partijen op een betrouwbare manier omgaan met jouw persoonlijke gegevens. Shop.byher.nl kan zelf ook linkjes bevatten naar andere websites en/of diensten. By Her Home Decoration is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacybescherming op deze websites. Wij adviseren je daarom altijd de privacyverklaring van de betreffende website te lezen.

WIJZIGING PRIVACYVERKLARING

Wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen en/of aanvullen. Raadpleeg deze privacyverklaring dan ook regelmatig, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 14 december 2020.

Cookiebeleid

WAT IS EEN COOKIE?

Een cookie is een eenvoudige tekstbestandje die bij je bezoek aan de By Her Home Decoration website op worden geslagen in het geheugen van jouw computer of mobiele apparaat.

WAAROM GEBRUIKEN WIJ COOKIES?

Heb je even zitten neuzen op de website, een leuk item in je winkelmandje geplaatst en ben je tussendoor even boodschappen doen. Kom je terug op de website, is je winkelmandje weer leeg. Herkenbaar, maar door cookies is dit te voorkomen. Wij bewaren middels cookies zorgvuldig jouw voorkeuren zoals de items die je in je winkelmandje hebt geplaatst of informatie die je in een bestelformulier op hebt genomen. Zo maken we het rondneuzen tussen By Her Home Decoration producten nog iets gemakkelijker!

IK WIL GEEN COOKIES ONTVANGEN

Dat kan! In je browser kun je instellen geen cookies te willen ontvangen. Let wel op dat onze website daarmee minder gebruiksvriendelijk zal werken. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:

Chrome

Firefox

Internet Explorer

Edge

Safari (iOS)

Safari (macOS)

WEBSTATISTIEKEN

Om het gebruik van onze website zo optimaal mogelijk te maken, maken wij gebruik van productinformatie, verkoopcijfers en webgedrag. Om deze informatie inzichtelijk te krijgen, maken wij gebruik van de volgende tools:

Indien je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met de cookies en worden jouw gegevens opgeslagen, tenzij je via instellingen ervoor kiest om ze uit te schakelen. 

  • Google Analytics
    Deze tool wordt gebruikt om onze bezoekers van shop.byher.nl bij te houden. Ons Google account is privacy vriendelijk ingesteld, waardoor zij geen gegevens delen met derden en er geen herleidbare persoonsgegevens worden opgeslagen.
  • Hotjar
    Met deze tool kunnen we analyseren hoe onze bezoekers gebruik maken van shop.byher.nl. Door dit inzichtelijk te maken, kunnen wij het shopproces voor onze bezoekers steeds verder optimaliseren.
  • Personalisatietool 
    Naast bovenstaande tools voor het analyseren van onze web statistieken maken wij ook gebruik van een personalisatietool. Deze tool zorgt ervoor dat wij jou een shopervaring mee kunnen geven die alleen bij jou past. 
  • Remarketing 
    Een item ergens anders online tegenkomen terwijl je net op shop.byher.nl bent geweest? Dat kan! Om jou dat ene item waar je zo blij van wordt nogmaals te tonen, maken wij gebruik van remarketing. Want… bij twijfel, moet je het soms gewoon doen!

Met al deze Tools hebben wij zelf of via onze development partner een verwerkersoveerkomst afgesloten. Mocht je meer informatie over het privacy beleid van Google willen inzien, neem dan eens een kijkje op het privacybeleid van Google, of het privacybeleid van Google Analytics. Ook kun je via de opt-out regeling uw browser uitsluiten van het opslaan van Google Analytics gegevens.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Geen producten in winkelwagen

Continue Shopping